Ik ben er opgegroeid en naar school gegaan. Vissen in de Zaan en bij Van Gelder, roeien en zeilen in het Wormer- en Jisperveld, 17-plus, de Tempel en kanopolo bij De Zwetplassers roepen bij mij mooie beelden op. Via het Michaël College en de ETS ben ik in de ICT terechtgekomen.

In de crisis van 1993 heb ik een bedrijf gestart dat grote ondernemingen, gemeenten en provincies adviseerde op het gebied van kantoorautomatisering. Als ondernemer sta ik al bijna 30 jaar aan het stuur van verschillende bedrijven. En ook op maatschappelijk gebied wil ik graag actief zijn.

In bestuurlijke zin heb ik veel ervaring opgedaan als voorzitter van o.a. Kanovereniging de Zwetplassers, de Contact Commissie Oost-Knollendam en Stichting Dorpshuis Oost-Knollendam. Met deze bestuurlijke ervaring en mijn visie op duurzaamheid heb ik de afgelopen 4 jaar een bijdrage mogen leveren aan de toekomst van Wormerland. Met lef en doorzettingskracht heb ik als wethouder mij o.a. ingezet voor een eerlijkere afvalscheiding, een lokaal toegankelijke jeugdzorg, de energietransitie en het bestuur van OVER-gemeenten. Samenwerken aan een duurzame, rechtvaardige en sociale maatschappij. En daarom pas ik bij GroenLinks. Visionair, Strategisch, Pragmatisch, Humoristisch en Authentiek zijn mijn persoonlijke kenmerken.

“ Moeilijk moet je makkelijk maken ”